Izvor:
18.11.2017 u 01:12
0

ENGLESKA: Sudarili se avion i helikopter strahuje se da ima poginulih!

Hitne službe nalaze se u Ejlsberiju u okrugu Bakingemšir u Engleskoj gde je na srednjoj visini došlo do sudara aviona i helikoptera.

Hitne službe su potvrdile da ima žrtava, ali još nisu u mogućnosti da objave precizne podatke.

Kako su ispričali meštani, čuli su glasan prasak.

Čuli smo zastrašujući zvuk. Onda je utrčao čovek i rekao nam da je došlo do sudara. Otac je otrčao tamo odmah da pomogne spasilačkim ekipama – rekao je jedan od meštana.

Veruje se da su obe letelice pale na zemljište Vedson Menor kojim upravlja fondacija Rotšild, ali je portparol "Menora" to demantovao.

Na licu mesta je sedam spasilačkih ekipa.

Sve spasilačke ekipe uključujući policiju i vatrogasce nalaze se na mestu gde je došlo do nesreće. Ljudski životi su trenutno prioritet – rekao je Tomas Vali, portparol lokalne policije, piše britanski Telegraf.

Kako pišu lokalni mediji, do incidenta je došlo nešto posle 12 sati po lokalnom vremenu. Zbog incidenta se očekiju i prekidi saobraćaja oko mesta nesreće.

Poslali smo ekipu koja će da istraži uzroke sudara – rekli su iz Odeljenja za avionske nesreće.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter