Izvor:
21.11.2017 u 00:50
0

PUTIN: Ruska armija mora da bude opremljena bolje od drugih!

Ruska armija i mornarica moraju da budu opremljene boljim naoružanjem nego što je to slučaj kod drugih zemalja, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

„Naša vojska i mornarica moraju biti opremljene najsavremenijim oružjem i tehnikom koje bi moglo da podnese sve izmene u principima vođenja borbe u budućnosti, a po odlikama da bude na istom nivou ili da nadmaši naoružanje drugih zemalja“, rekao je on.

Prema Putinovim rečima, ukoliko Rusija želi da bude ispred, da pobeđuje, onda mora biti bolja.

„Ključni pokazatelji programa modernizacije naoružanja moraju pre svega da obezbede zagarantovano strateško obuzdavanje u slučaju potencijalne spoljne pretnje, ali i njenu efikasnu neutralizaciju“, istakao je on.

Ruski predsednik je podvukao i da će završetak državnog projekta modernizacije vojnih snaga u velikoj meri zavisiti od mogućnosti odbrambenih kompanija, ali i od naučnih i istraživačkih centara.

„Nije važno samo baviti se razvojem perspektivnih tehnologija, novih tipova naoružanja i ispunjavati zahteve Ministarstva odbrane, već biti spreman da ih bez ikakvih prepreka puštamo u serijsku proizvodnju“, zaključio je Putin.

Happytv.rs/Sputnjik Srbija
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter