Izvor:
04.12.2017 u 23:54
0

NOVA OPASNA IGRA: Ruski rulet, ali na struju, sve je popularniji, a ovo su pravila! (VIDEO)

U ruskom gradu Permu na obroncima Urala sve je popularnija modifikovana igra ruskog ruleta.

Učesnici "pucaju" jedan u drugoga ali umesto metaka koriste elektrošokove. Ova igra je nastala po ideji jednog paralizovanog sportiste, i sve je popularnija. Igra donosi zaradu i podiže adrenalin tvrde učesnici. Oni priznaju da elektrošok izaziva ozbiljne probleme.

Osnovna pravila su kao i u klasičnoj verziji igre: igrač stavi jedan "metak" u prazan bubanj revolvera i zavrti ga. Zatim pištolj ide u krug, pri čemu svaki igrač povlači okidač sa prislonjenim revolverom na glavu. Međutim, umesto pištolj umesto metka izbacuje električnu iskru, odnosno strujni udar.

"Elektromeci" su prilično neprijatni, a posle udara mišići se grče i osećaju se trnci.

Igrač koji uspe da sakrije bol i ponaša se kao da nije pogođen ili onaj koji ima najviše "sreće", proglašava se pobednikom. Visok napon se ne oseti samo u revolverima, već i u sobi u kojoj se igra, navodi "Ruski vesnik".

Igrači dobijaju broj, a upotreba imena i nadimaka nije dozvoljena. U prvoj etapi, igrači pucaju u potiljak učesnika koji se nalazi ispred njih.
Postoji i sistem trougla sa ženom i dva muškarca koji pucaju jedni u druge.
Kada moderator objavi da su "svi živi", revolverski bubnjevi se opet zavrte i počinje još jedno odbrojavanje i povlačenja okidača. Postupak se ponavlja pet puta dok vrat jednog od igrača ne počne da se grči. On tada ispada iz "dvoboja".

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter