Izvor:
05.12.2017 u 16:21
0

AUSTRIJA: Devojčica držana u zatočeništvu pet dana, drogirana i prisiljena da ima seksualne odnose sa 20 muškaraca!

Devojčica (14) koja je držana u zatočeništvu pet dana, drogirana i prisiljena da ima seksualne odnose sa 20 muškaraca, spasena je kada je policija primetila kako pokušava da pobegne kroz prozor u donjem vešu.

Tinejdžerku su u engleskom gradu Koventriju otela trojica muškarca koji su objavili njene fotografije na sajtu za poslovnu pratnju, tvrdeći da ima 18 godina.

Džejk Kairns (21), Brandon Šarpls (20) i Džek Mekinali (21) su osuđeni zbog dogovaranja seksualne eksploatacije deteta.

Kerns je proglašen krivim i za kreiranje i distribuiranje fotografija.

Sva trojica su uhapšena kada je policija ušla u kuću pošto su ugledali devojčicu koja se spušta niz prozor kupatila na prvom spratu samo u donjem vešu.

Pokrenuli su istragu o nestalim osobama pošto je devojčica nestala iz kuće.

– Ova tri muškarca su bila uključena u šokantnu eksploataciju mlade devojke, rekao je detektiv Konstabl Džon Barker.

Kerns je u početku odbacio da je poznavao devojčicu, ali je kasnije promenio priču pošto je identifikovan tokom postupka identifikacije.

– Ovi predatori ciljali su na ranjivu devojčicu i priuštili joj nezamislivo nasilje. Ovo je uznemirujući primer načina na koji zlostavljači manipulišu svojim žrtvama, navodeći ih da misle kako nema šanse za beg. Devojčica je pokazala neverovatnu hrabrost i sad je najvažnije da primi podršku koju treba kako bi se oporavila od tih groznih iskustava, rekla je portparolka NSPCC.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter