Izvor:
08.07.2016 u 20:18
0

ŠEF POLICIJE PORUČUJE: Snajperista je pucao samo u BELE POLICAJCE!

Snajperista iz Dalasa ciljano je pucao samo u bele policajce, gnevan zbog ubijanja crnaca, rekao je danas šef policije Dejvid Braun i dodao da se još troje troje ljudi nalazi u pritvoru.

Nema indikacija da je pucnjava u Dalasu na bilo koji način povezana sa spoljnim faktorom, objavili su danas američki zvaničnici.

"Unutar naše zajednice nismo primetili nagoveštaje za tako nešto" izjavio je neimenovani zvaničnik, prenosi Rojters.

Gradonačelnik Dalasa Majk Rouling izjavio je da je pet policajaca ubijeno, dok su sedam policajaca i dva civila ranjeni hicima iz vatrenog oružja kada je počela paljba iz snajpera prilikom uličnih protesta u ovom gradu.

Rouling je dodao da ne veruje da bilo ko od povređenih u životnoj opasnosti, prensi AP.

Na policiju je otvorena vatra iz najmanje dva snajpera u Dalasu, u američkoj državi Teksas, a jedan od napadača, koga je policija danas opkolila, se ubio, a prethodno je pretio da su bombe postavljene širom grada, prenele su agencije.

Pucnjava je počela u trenutku kada su se u centru grada održavali protesti zbog stradanja dvojice Afroamerikanaca tokom policijskih intervencija u Minesoti i Luizijiani, saopštila je policija, javio je BBC.

Šef policije u Dalasu Dejvid Braun izjavio je ranije danas da je posle ubistva policajaca iz snajpera u tom gradu uhapšeno troje osumnjičenih dok je četvrti opkoljen i razmenjivao je vatru sa pripadnicima policije, preteći da su postavljene bombe širom Dalasa, preneo je AP.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/DraganMocevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter