Izvor:
06.12.2017 u 19:28
0

ULM NA NOGAMA: Lažna uzbuna zbog sumnjivog paketa!

Nemačka policija na kratko je zatvorila deo ulice u južnom gradu Ulmu, nakon što je u jednu tamošnju zgradu poslat sumnjivi paket, ali se posle policijskog ispitivanja ispostavilo da je reč o bezopasnoj pošiljci.

Nemačka je na oprezu nakon što su vlasti prošle nedelje saopštile da istražuju navode o planu s ciljem iznuđivanja novca od kompanije "DHL Ekspres"

Pre samo nekoliko dana, u drugom nemačkom gradu, Potsdamu, takođe je došlo do uzbune zbog sumnjivog paketa koji je poslat u jednu apoteku, a u kojem su se nalazile žice, baterije i ekseri što je ličilo na eksplozivnu napravu, zbog čega je evakuisan božićni vašar koji se nalazio u istoj ulici. U tom paketu se, međutim, nalazio i link za poruku na internetu u kojoj se preti da će još paketa biti poslato ukoliko DHL ne plati milione evra.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/MailOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter