Izvor:
14.12.2017 u 02:32
0

Rjabkov: Svet da se usprotivi politici sankcija SAD!

Svetska zajednica bi trebalo da se usprotivi pritisku koji Vašington, kroz sankcije, koristi u svojoj spoljnoj politici, poručio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

"Politika sankcija pokazuje preterivanje Vašingtona u njegovoj dominantnoj poziciji i to je nešto čemu se treba usprotiviti, naročito na kolektivan način", reka je Rjabkov.

On je pozvao na pružanje otpora takvoj politici, jer "ona ima uticaj na naše interese i, pre svega, na interese većine članova međunarodne zajednice", preneo je TAS S.

Komentarišući nove sankcije SAD protiv Rusije, Rjabkov je rekao da se Rusija ne plaši sankcija, prenosi TAS S.

"Naučili smo da živimo pod sankcijama. Ipak, neko može da ima utisak da su SAD, koje bi trebalo da budu veoma raznolike, sofisticirane i intelektualne u upotrebi različitih instrumenata u spoljnoj politici, zatočenici manije sankcija", rekao je Rjabkov.

On je dodao da će Rusija nastaviti da se zalaže za ukidanje američkih sankcija Kubi i da podržava zemlje i organizacije koje se nalaze na listi sankcija američke administracije.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter