Izvor:
14.12.2017 u 19:12
0

PRETEĆA PORUKA ZA SAD: Vi priznajete Jerusalim, a mi priznajemo eksploziv za vašu prestonicu!

Islamska država zapretila je napadima na teritoriji SAD u znak odmazde zbog odluke američkog predsednika Donalda Trampa da prizna Jerusalim za glavni grad Izraela.

Islamska država je poručila da će "izvesti operacije", a objavila je i fotografije Tajms skvera u Njujorku i nešto što liči na opasač sa eksplozivom i detonator.

– Izvršićemo više operacija u vašoj zemlji, do poslednjeg časa, i spalićemo vas u plamenu rata koji ste započeli u Iraku, Jemenu, Libiji, Siriji i Avganistanu. Videćete. Vaš pas ''Tramp'' je priznao Jerusalim za glavni grad Izraela zbog čega ćemo mi priznati eksploziv za prestonicu vaše zemlje – navodi se u poruci.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Architects' Grave

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter