Izvor:
15.12.2017 u 17:32
0

SRUŠIO SE AVION: Tragedija u Nemačkoj poginulo troje!

Nemačko tužilaštvo saopštilo je da su dva državljana Austrije i jedan Nemačke poginuli u nesreći malog aviona na jugozapadu Nemačke.

Avion "cesna 510" srušio se kasno sinoć u šumovitoj oblasti u blizini grada Ravenzburga. Avion je poleteo iz Frankfurta prema Fridrihshafenu, oko 20 kilometara od mesta nesreće.

Glavni tužilac za Konstanc Volfgang Angster rekao je danas da su dvojica nastradalih bili austrijski piloti, jedan 45-godišnjak iz regiona Foralberg i 49-godišnjak iz Beča.

Takođe, poginuo je 79-godišnji nemački putnik iz regiona Konstanca.

Službe za vanredne situacije uspele su da dođu do tela i pored velikog snega, ali istraga uzroka nesreće je odložena zbog loših vremenskih prilika.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Priorato de Sion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter