Izvor:
15.12.2017 u 22:34
0

Saradnja na pomolu: Tramp želi pomoć Putina oko Severne Koreje!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se Vašington nada da će dobiti veću pomoć od ruskog predsednika Vladimira Putina u vezi napora da ubedi Severnu Koreju da odustane od svog raketnog i nuklearnog programa.

"Glavna tačka bila je da se započnu razgovori o Severnoj Koreji jer bi želeli njihovu pomoć u vezi te zemlje. Kina pomaže, Rusija ne, a voleli bismo pomoć Rusije", rekao je Tramp novinarima, prenosi Rojters.

Tramp i Putin razgovarali su u četvrtak telefonom o nuklearnom programu Severne Koreje, kao i aktuelnim pitanjima bilateralnih odnosa.

tanjug.rs
Foto: Twitter/MichaelDelauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter