Izvor:
17.12.2017 u 03:15
0

Više od 200 putnika na kruzeru obolelo od stomačnog virusa!

Oko 220 putnika na kruzeru, koji se nalazio na petodnevnom krstarenju Karipskim morem, obolelo je od stomačne bolesti tokom protekle nedelje, saopštila je kompanija Rojal Karibijan (Royal Caribbean) iz Majamija.

"Tokom nedelje, prijavljeno je 220 slučajeva gastrointestinalne bolesti, što predstavlja 4, 86 odsto od ukupno 5.547 gostiju i članova posade na brodu", navodi se u saopštenju kompanije za EJ-Bi-Si njuz.

Lokalni mediji prenose da se kruzer vratio na Floridu, koji je u ponedeljak krenuo ka Haitiju i Jamajki.

U saopštenju Rojal Karibijan, koje je Ej-Bi-Si njuz objavio pre povratka kruzera na Floridu, navodi se da će doktori na brodu te kompanije pružiti pomoć onima koji su se razboleli i da se preduzimaju koraci poput intenzivnih sanitarnih procedura kako bi se minimalizovao rizik od bilo kakvih daljlih problema.

Kompanija dodaje da će brod biti podrvgnut dodatnim procedurama čišćenja pre nego što krene na naredno putovanje.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter