Izvor:
13.01.2018 u 17:52
0

DŽEKPOT: Mladi Amerikanac dobio 451 milion dolara, ide u „penziju“!

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke "Mega Milion" lutrije, izvukao je 20-godišnji Šejn Miler, kontrolora "u penziji" sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da ođednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

– Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost, – rekao je Misler ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako prenose strani mediji, za mladog srećnika pobeda nije bila šok.

On je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici imao "osećaj" da će osvojiti džekpot.

Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Miler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan deo dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u "različite strasti", kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter