Izvor:
16.01.2018 u 20:41
0

EMANUEL MAKRON: Ne sme biti nove „Džungle“, a i Britanija mora da učestvuje!

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da neće dozvoliti da u severnom lučkom gradu Kaleu nikne novi improvizovani migrantski kamp i pozvao Britaniju da odgovori na zahteve Francuske po pitanju migrantske dece bez pratnje.

– Neće biti nove ''Džungle'' – istakao je Makron u Kaleu napominjući da Makron podseća na nekadašnji migrantski kamp koji su francuske vlasti uklonile sa teritorije Kalea, a koji je nazvan "Džungla".

Makron je rekao i da će protiv policije primeniti oštre mere ako upotrebi silu nad migrantima, ali je branio bezbednosne snage pred navodima o brutalnosti koje iznose neke humantiarne organizacije.

Inače, Francuska od Britanije traži da preuzme više bezbednosnih troškova na zajedničkoj granici i da primi veći broj tražilaca azila.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/emanuelmacron

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter