Izvor:
01.05.2016 u 14:25
0

TEKSAS: U poplavama poginuli baka i četiri unuka

Najmanje pet osoba je poginulo, a jedna se vodi kao nestala u oluji i poplavama koje su pogodile Teksas i nekoliko drugih saveznih država centralnog dela SAD, saopštile su danas lokalne vlasti.

Baka i četvoro unuka su u gradu Palestin u Teksasu, oko 160 kilometara jugoistočno od Dalasa, prvo uspeli da pobegnu iz svoje kuće, u kojoj je voda došla do krova, ali ih je zatim na ulici odnela bujica, preneo je Rojters.

"Uspeli su da izađu iz kuće, ali je voda odnela na ulici", izjavio je šef policijske stanice u Palestinu DŽejms Muniz i doda da su njihova tela pronađena juče.

Navedeno je da su poginuli Lenda Asberi (64) njeno četvoro unuka, stari devet, osam, sedam i šest godina, kao i da se u okrugu Anderson jedan 30-godišnji muškarac vodi kao nestao.

U Palestinu, gde je u manje od sat vremena palo 19 cm kiše i došlo do poplava, evakuisano je sedam kuća, a podignuta su i privremena skloništa.

Američka Nacionalna meteorološka služba je objavila upozorenje na poplavu od Teksasa do Misisipija, a upozorenje na jake oluje sa grmljavinom za Nju Orleans i jug Luizijane.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter