Izvor:
16.07.2016 u 03:46
0

VOJNI PUČ U TURSKOJ? Avioni i helikopteri nadleću Ankaru, ZATVORENI MOSTOVI!

Deo vojske započeo je vojni puč", rekao je premijer Turske Binali Jildrim, nakon što je objavljeno da vojne letelice nisko nadleću Ankaru i Istanbul, prenosi RT.

Na osnovu pojedinih navoda, vojni helikopter otvorilo je vatru na deo Ankare u kom je smešteno sedište Turske nacionalne obaveštajne službe.

Bezbednosne snage Turske rade sve što mogu kako bi situacija bila sređena – kratko je rekao Jildrim.

Ranije je javljeno da su brojni očevici obavestili da su primetili povećano prisustvo vojske na ulicama, ali u tom momentu nije bio poznat razlog, niti šta se dogodilo.

Istovremeno, javljeno je da su most na Bosforu u Istanbulu, kao i most sultana Mehmeta zatvoreni, a da su se čuli pucnji u Ankari.

Turska vojska izdala je saopštenje da su preuzeli vlast u zemlji i da poštovanje zakona mora ostati prioritet,

Izvor: Tanjug,RT
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter