Izvor:
23.01.2018 u 02:27
0

Teksas: Pucnjava u školi, ranjena učenica, učenik uhapšen!

U kafeteriji srednje škole u gradu Itali u Teksasu danas je došlo do pucnjave, pri čemu je ranjena 15-godišnja učenica, dok je 16-godišnji učenik stavljen u pritvor, saopštila je šerifova kancelarija.

Tinejdžer koji je pucao napustio je zgradu odmah nakon otvaranja vatre, ali ga je policija ubrzo pronašla i odvela u pritvor bez incidenata, prenosi AP pozivajući se na školske zvaničnike.

Ranjena devojčica je helikopterom prebačena u bolnicu u Dalasu, oko 70 kilometara od grada Itali, navodi se u saopštenju.

Za sada je njeno zdravstveno stanje neizvesno.

Džo Ficdžerals iz šerifove kancelarije kaže da ne zna koliko se učenika nalazilo u kafeteriji kada je tamo došlo do pucnjave, oko 07:50 sati po lokalnom vremenu, prenosi AP.

Školski i policijski zvaničnici navode da ne znaju u kakvom su odnosu ranjena učenica i učenik koji je pucao.

Itali, koji sebe promoviše kao "najveći mali grad u Teksasu", ima oko 2.000 stanovnika.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter