Izvor:
17.07.2016 u 02:47
0

KONZUL SRBIJE U ISTANBULU: Sutra prebacivanje naših državljana koji više ne želi da borave u Turskoj

Konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković rekao je veceras da se na ulice Istanbula vratio normalan život i da se može reći da se situacija potpuno smirila posle pokušaja puča.

Marković je rekao i da je Vlada Srbije organizovala prebacivanje naših državljana koji ne žele više da borave u Turskoj.

Bitno je da obavestimo javnost da je Vlada Srbije organizovala prebacivanje naših državljana koji ne žele više da borave u Turskoj, sutrašnjim letom Er Srbije u 15.40, za koji se prijavilo 60 ljudi. Drugih problema na Egejskoj obali Turske nema – rekao je Marković za RTS.

Marković je rekao i da su danas sletela dva aviona, jedan "Er Srbije", čarter let rano jutros, jedan popodne koji su doveli nove grupe naših gostiju, a prethodne vratili za Srbiju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ biramvesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter