Izvor:
18.07.2016 u 01:34
0

SUZE RONIO: Erdogan plakao na sahrani prijatelja kojeg su UBILI PUČISTI!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zaplakao je danas tokom govora na sahrani svog prijatelja, koji je poginuo tokom pokušaja vojnog udara, prikazale su danas turske televizijske stanice.

Menadžer Erdoganove kampanje Erol Olčak i njegov 16-godišnji sin Abdulah Tajip Olčak poginuli su u petak naveče kad su vojnici-pučisti otvorili vatru na demonstrante na Bosforskom mostu u Istanbulu, prenela je agencija AP.

Lokalni mediji navode da su se otac i sin nalazili na mostu kako bi protestovali protiv puča koji je pokrenuo deo vojske. Erdogan je, u obraćanju pred više stotina okupljenih na sahrani, koji su uzvikivali Alahu Akbar (Bog je najveći), rekao: "Erol je bio moj stari prijatelj".

Predsednik Turske je zatim, grcajući u suzama naveo: "Ne mogu dalje da govorim. Saučešće našem narodu. Neka Bog bude milostiv prema našim dušama."

Olčak je sarađivao sa Erdoganom i vladajućom Partijom pravde i razvoja (AKP), a turski mediji su ga smatrali glavnim čovekom Erdoganove predsedničke kampanje 2014. godine.

Izvor:Tanjug
Foto:Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter