Izvor:
07.02.2018 u 14:31
0

TRAMP I MEJ SLOŽNI: Sve „odgovorne nacije“ trebalo bi da pojačaju pritisak na Severnu Koreju dok se ne vrati na „put denuklearizacije!

Američki predsednik Donald Tramp i britanska premijerka Tereza Mej složili su se danas da bi sve "odgovorne nacije" trebalo da pojačaju pritisak na Severnu Koreju dok se ne vrati na "put denuklearizacije", saopštila je Bela kuća.

Dvoje lidera se u telefonskom razgovoru složilo i da američko-britanska razmena podataka treba da koristi obema stranama.

To je prvi razgovor Trampa i Mej nakon što je američki predsednik izjavio je da je zdravstveni sistem Velike Britanije "slomljen i da ne funkcioniše", a britanska premijerka demantovala te tvrdnje, uz napomenu da je taj sistem najbolji i finansijski najpristupačniji na svetu.

Izvor: Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter