Izvor:
07.02.2018 u 15:16
0

TRAMP NAREDIO PENTAGONU: Želim paradu poput one u Francuskoj!

Američki predsednik Donald Tramp izdao je naredbu Pentagonu da, u drugoj polovini godine, kako bi se pokazala moć američke vojske, organizuje veliku vojnu paradu koja uključuje defile vojske i tenkova ulicama Vašingtona. Tim povodom, Tramp se 18. januara sastao sa generalima Pentagona.

– Naređenje za marš je bilo: želim paradu poput one u Francuskoj – rekao je neimenovani vojni izvor i dodao da se na tome radi na najvišem vojnom nivou.

Kako se navodi, prikazivanje vojne snage nije tipično za SAD i nije jeftino. Predstavnica za štampu Bele kuće Sara Hakabi Senders potvrdila je da su planovi u toku.

– Predsednik Tramp neverovatno podržava članove službe koji svakodnevno rizikuju svoje živote kako bi našu zemlju učinili bezbednom. On je tražio od Ministarstva odbrane da razmisle o proslavi na kojoj bi svi Amerikanci mogli da pokažu svoju zahvalnost – napisala je ona u saopštenju.

I Pentagon je potvrdio vest o planovima.

– Svesni smo zahteva i u toku je proces utvrđivanja specifičnih detalja. Podelićemo više informacija u toku procesa planiranja – naveo je portparol Ministarstva odbrane Tomas Kroson u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter