Izvor:
12.02.2018 u 17:45
0

MICOTAKIS O NAPADU: Cilj im je da meni naškode, neće im to proći!

Lider opozicione konzervativne grčke stranke Nova demokratija Kirjakos Micotakis oglasio se na društvenim mrežama povodom noćašnje eksplozije plinske boce u Atini, ispred kancelarije modne firme njegove supruge Mareva Grabovski Micotakis, koju grčka policija istražuje kao napad.

– Evo dokle dovodi nemilosrdno ciljanje koje dolazi iz podruma "Maksimusa" (zvanične rezidencije grčkog premijera Aleksisa Ciprasa) i njihovih konjušara, čija je namera naravno da meni naškode. Ne plašimo ih se i neće im to proći – poručio je Micotakis.

Napad se desio u kvartu Psiri u centru Atine u 3.40 minuta iza ponoći po lokalnom vremenu i da je u njemu oštećen ulaz u zgradu, a da nema povređenih osoba. Navodi se da je Micotakis izdao saopštenje kojim je osudio ovaj incident, navevši da je napad rezultat vladine propagande koja ima za cilj da naruši njegovu političku karijeru.

Dopisnik makedonske agencije MIA prenosi navode drugih grčkih medija da policija procenjuje da je reč o simboličnom napadu i da se pregledaju snimci sa bezbednosnih kamera u okolini kako bi se pronašli počinioci napada.

Navodi se da se povodom napada oglasio i grčki premijer Aleksis Cipras iz čijeg kabineta je saopšteno da on "nedvosmisleno i odlučno osuđuje napad".

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter