Izvor:
15.02.2018 u 20:30
0

SASTANAK SA VUČIĆEM, BRNABIĆEVOM I DAČIĆEM: Lavrov 21. i 22. februara u Beogradu!

Šef ruske diplomatije Segej Lavrov posetiće 21. i 22. februara Beograd, gde će se sastati s predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

Ta poseta je organizovana povodom 180. godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i Rusije, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za štampu portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Lavrov će zajedno s Dačićem govoriti na Beogradskom univerzitetu, a posetiće i hram Svetog Save u Beogradu u čijoj je rekonstrukciji učestvovala i Rusija.

Za posetu Lavrova je planirano razmatranje ključnih pravaca bilateralne saradnje i realizacija zajedničkih projekata, a biće razmenjena mišljenja o balkanskim i medjunarodnim temama, navela je Zaharova.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter