Izvor:
16.02.2018 u 00:55
0

JEZIVA NESREĆA U INDIJSKOJ DRŽAVI HARAJANA: Tragično nastradala žena (28), kada joj se kosa upetljala za točkove kartinga!

Ona je sa porodicom bila na godišnjem odmoru, kada je sa svojim suprugom otišla na karting vožnju. Spletom nesrećnih okolnosti njena kosa se zapetljala u točkove.

Jeziva nesreća dogodila se u indijskoj državi Harajana kada je tragično nastradala žena (28), kada joj se kosa upetljala za točkove kartinga.

Ona je sa porodicom bila na godišnjem odmoru, kada je sa svojim suprugom otišla na karting vožnju. Spletom nesrećnih okolnosti njena kosa se zapetljala u točkove, automobil je nastavio dalje, te joj skinuo kompletnu kožu s glave. Odmah je odvezena u bolnicu, ali je po dolasku proglašena mrtvom.

– Uzrok smrti još zvanično nije poznat, istraga je u toku, a karting staza je trenutno zatvorena. Više detalja će biti poznato nakon obdukcije – saopštili su iz policije.

Prema pisanju lokalnih medija žena je imala kosu u punđi i nosila je kasigu, tako da je nejasno kako je njena kosa dospela među točkove.
Menadžer karting staze je izjavio da je bračni par koristio adekvatnu opremu, naglašavajući da je to prosto bila nesreća.

– Moja supruga i ja smo uživali u vožnji, kada sam u jednom trenutku začuo vrisak. Njena kosa je bila u točkovima automobila. Ne mogu tvrditi kakav je kvalitet opreme koju smo koristili, ni kako i zbog čega je došlo do nesreće – rekao je suprug nastradale žene.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/Harry

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter