Izvor:
22.02.2018 u 01:07
0

PRISTAO DA SVEDOČI PROTIV NETANJAHUA: „Ovo poglavlje političke istorije Izraela je došlo do kraja“!

Jedan od najbližih saradnika izraelskog premijera Benjamina Netanjahua pristao je da svedoči protiv izraelskog premijera koji se tereti za korupciju i što bi moglo da dovede i do njegovog svrgavanja s vlasti.

Policija nije potvrdila da će Šlomo Filber svedočiti protiv Netanjahua, ali vodeći izraelski mediji su preneli informaciju da je dogovor s njim postignut, prenela je američka agencija.

Filber je bivši šef u ministarstvu za komunikacije u vladi Netanjahua i učestvovao je u tajnom dogovoru prema kojem će Netanjahuova vlada dati povlastice najvećoj telekomunikacionoj kompaniji, a zauzvrat kompanija će premijera i njegovu porodicu promovisati u medijima koji su pod kontrolom kompanije.

Filber je uhapšen pre nekoliko dana.

Bivši premijer Ehud Barak je na društvenim mrežama napisao da "povratka nema" za Netanjahua i da je "ovo poglavlje političke istorije Izraela došlo do kraja"

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter