Izvor:
23.07.2016 u 03:17
0

DAN PRE NAPADA PITALI SE „ŠTA SLEDEĆE?“: Islamisti SLAVE napad u Minhenu! (FOTO)

Nekoliko sati nakon pucnjave u tržnom centru Olimpija u Minhenu, gradske vlasti proglasile su vanrednu situaciju, a bavarska radio televizija navodi da je poginulo šest osoba.

Pristalice Islamske države slave na društvenim mrežama vesti o pucnjavi u Minhenu u kojoj je poginuo i ranjen veći broj ljudi.

Hvala Bogu, neka Bog donese prosperitet našim ljudima iz Islamske države – navodi se na jednom tvitu na arapskom jeziku, na nalogu koji je lojalan radikalnoj IS, prenosi Rojters.

Na drugom Tviter nalogu koji takođe podržava ID kaže se da se "Islamska država širi u Evropi".

Ovo je treći veliki napad na civilne ciljeve u Zapadnoj Evropi u poslednjih osam dana, podseća Rojters.

Juče su se na zvaničnim kanalima Islamske države pojavili posteri ispisani na desetak jezika. Na posterima su precrtani Brisel, Pariz, Orlando, Nica i Vircburg, a u sredini je prazan, crni polaroid ispod koga piše: "Ko je sledeći?".

Tanjug
Foto: Twitter/jenanmoussa/SkyNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter