Izvor:
12.03.2018 u 18:17
0

SVEDOČENJE PREŽIVELOG U AVIONSKOJ KATASTROFI: Život mi je spasla samo prisebnost i razbijen prozor!

Basanta Bohora, jedan je od preživelih u avionskoj nesreći u glavnom gradu Nepala, Katmandu.

– U avionu je bilo 16 Nepalaca, išli smo u Bangladeš na obuku – rekao je Bohora

Bohora navodi da je poletanje iz Dake proteklo bez problema, ali kada je avion počeo da sleće u Katmanduu, počeo je da se ponaša čudno.

– Odjednom se avion nasilno zatresao i posle toga je došlo do glasnog udarca. Sedeo sam blizu prozora i uspeo sam da razbijem prozor – rekao je.

On se trenutno nalazi u bolnici, gde mu se ukazuje lekarska pomoć.

– Ne sećam se ničega pošto sam izašao iz aviona, neko me je odveo u bolnicu i odatle su me prijatelji doveli u ovu bolnicu. Povređene su mi glava i noga, ali imam sreće što sam preživeo – rekao je preživeli putnik.

Najmanje 50 ljudi je poginulo kada se avion američke aviokompanije Bengla sa 80 putnika srušio jutros pri sletanju na internacionalni aerodrom u glavnom gradu Nepala Katmanduu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/AmichaiStein1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter