Izvor:
12.03.2018 u 21:39
0

NOVI LEDENI TALAS: Nova snežna oluja preti Novoj Engleskoj, Pensilvaniji i Njujorku!

Nacionalna meteorološka služba SAD izdala je upozorenja na zimsku oluju Novoj Engleskoj i preporuke za ponašanje tokom zimskih uslova za istočni deo Njujorka i Pensilvanije i severnog dela Nju Džersija u vreme kada treća po redu oluja za 10 dana preti toj oblasti.

Veći deo severoistoka se priprema za mećavu, za sneg viši od 30 centimetara i snažne vetrove, a kako prenosi AP, očekuje se da će oluja pogoditi ove oblasti u ponoć i da će trajati skoro ceo dan u utorak.

Takođe se očekuje da će sneg u nekim oblastima u roku od dva sata napadati i do pet centimetara.

Prema navodima Meteorološke službe, u Bostonu i drugim područjima južno od tog grada mogao bi da napada sneg do 45 centimetara, a nešto manje u zapadnim oblastima od tog grada.

U gradu Providens na Roud Ajlendu očekuje se oko 40 centimetara snega. Dok su prve dve oluje donele velike poplave i nestanak struje, ova oluja je malo drugačija.

"Glavni uticaj ove oluje biće sneg", rekao je meteorolog iz Masačusetsa Kim Batrik.

Kako agencija navodi, moguće je da dođe do još većeg obima nestanka struje, ali ne očekuje se da zahvati veliki deo domaćinstava kao što se to dogodilo prošle nedelje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter