Izvor:
14.03.2018 u 17:30
0

SERGEJ LAVROV: Velika Britanija je odabrala taktiku da su optužbe važnije od dokaza, ali to neće uspeti!

Moskva je spremna da pruži odgovore o slučaju trovanja bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripajla, ali tek nakon zvaničnog zahteva iz Londona, rekao je ruski ministar inostranih poslova, Sergej Lavrov, dodajući da bi obe zemlje trebalo da održe razgovore o tom incidentu.

Međutim, Rusija još nije primila zahteve iz Velike Britanije u pogledu Skripalja, izjavio je u sredu ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov.

Prema Lavrovu, Rusija ne vidi konkretne činjenice i argumente iz Britanije o ovom slučaju. Krajnji rok koji je postavila britanska premijerka Tereza Mej je istekao u sredu u ponoć.

– Velika Britanija je odabrala taktiku da su optužbe važnije od dokaza, ali to neće uspeti – naglasio je Lavrov.

Vrhunski ruski diplomat je više puta rekao da Moskva neće odgovoriti na ultimatum Velike Britanije sve dok ne dobije uzorke navodnog hemijskog oružja kojima je otrovan Skripalj i njegova ćerka.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter