Izvor:
14.03.2018 u 17:47
0

ERDOGAN: Do večeras Afrin potpuno pod kontrolom!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da traje evakuacija civila iz severnog sirijskog grada Afrin i da se nada da će do večeras kontrola nad njim potpuno biti uspostavljena.

On je dan nakon što su oružane znage saopštile da su opkolile grad, rekao da se nada da će turska vojska zajedno sa saveznicima pobunjenicima u potpunosti zauzeti Afrin do večeras.

Govoreći sa lokalnim zvaničnicima u Ankari, Erdogan je rekao i da traje evakuacija automobilima civila iz Afrina preko specijalnog koridora pošto su turske snage velikim delom napredovale u njihovoj ofanzivi protiv kurdskih snaga koja traje već skoro dva meseca.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter