Izvor:
17.03.2018 u 01:35
0

TRAMP NE ZNA ŠTA DA RADI SA REJMONDOM: Nema promena u Savetu za nacionalnu bezbednost!

Portparolka Bele kuće Sara Sanders negirala je da predsednik Donald Tramp razmišlja da smeni svog savetnika za nacionalnu bezbednost Herberta Rejmonda Mekmastera, uprkos spekulacijama da je njegov odlazak već odlučen.

"Vašington post" je prethodno, pozivajući se na pet osoba upućenih u Trampove planove, saopštio da predsednik SAD "aktivno razgovara o potencijalnoj zameni za H.R. Mekmastera i sprema se da dodatno uzdrma najviše krugove sopstvene administracije".

– Upravo sam razgovarala sa predsednikom i generalnom H.R.Mekmasterom, nasuprot izveštavanju, oni imaju dobar radni odnos i nema promena u Savetu za nacionalnu bezbednost – navela je ona na društvenoj mreži.

Izjava portparolke Bele kuće umanjila je spekulacije da je Mekmaster sledeći visoki zvaničnik koji će napustiti američku administraciju, ali to bi moglo da bude privremeno jer dobro upoznati ljudi sa situacijom navode da je Trampovo nezadovoljstvo Mekmasterom dostiglo kritičan nivom, navodi Blumberg.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter