Izvor:
19.03.2018 u 14:49
0

NEVREME U BRITANIJI: Najgora snežna oluja u proteklih 30 godina! (video)

Ovo je najgora snežna oluja koja je pogodila Veliku Britaniju u poslednjih 30 godina

Više od stotinu letova otkazano je u Londonu zbog nezapamćenih snežnih nameta koji su paralisali čitavu zemlju. Po procenama stručnjaka ovo je najgora snežna oluja u poslednjih 30 godina u toj zemlji, a koliki su njeni dometi nabolje pokazuje to što je duboki minus zaledio i vodu u cevima.

Haos koji je zavladao Velikom Britanijom naveo je mnoge korisnike Tvitera na spekulacije, a kako se oluja podudarila sa trovanjem ruskog špijuna sve je više onih koji smatraju da je i nevreme zakuvao u ruskoj kuhinji.

"Snežna oluja iz Rusije. Putin može da kontroliše vreme", napisao je jedan tviteraš.

"Izgleda da se Rusija opet igra sa mašinom za menjanje vremenskih uslova", napisao je drugi.

"Po samozadovoljnom osmehu na licu ove oluje vidi se da dolazi iz Rusije", još je jedan komentar ostavljen na društvenoj mreži Tviter.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter