Izvor:
21.03.2018 u 00:13
0

PUCNJAVA U MERILENDU: Učenik teško ranio druga dva učenika!

Učenik koji je pucao u srednjoj školi u gradu Anapolisu, u američkoj saveznoj državi Merilend, teško je ranio druga dva učenika, nakon čega je ubijen u razmeni vatre s pripadnikom obezbeđenja školskog kampusa, izjavio je okružni šerif.

Jutros je učenik, koji nije identifikovan, pucao u drugog učenika i jednu učenicu u srednjoj školi u Grejt Milsu, u okrugu Sent Meri, zbog čega je intervenisao pripadnik obezbeđenja, rekao je šerif Timoti Kameron na konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

-Naš školski policajac, koji je bio stacioniran u školi, intervenisao je i počela je razmena vatre. On je gonio napadača, uhvatio ga i upucao, a istovremeno je i napadač pucao u njega, ali policajac nije povređen – rekao je šerif.

Učenik koga je napadač teško ranio, star 14 godina, sada je u stabilnom stanju u lokalnoj bolnici, kao i 16-godišnja učenica, koja je takođe zadobila teške povrede.

Nakon što je prvobitno objavljena vest o pucnjavi, do šerifove konferencije za medije se ništa više o tom slučaju nije znalo, sem da su u istragu umešani istražitelji Saveznog biroa za alkohol, duvan, naoružanje i eksplozive.

Jedan od učenika napisao je na društvenoj mreži da je bio u učionici kada je došlo do pucnjave, kao i da nikada u životu učenici nisu bili toliko uplašeni.

Škola, koju pohađa 1.600 učenika, nalazi se 70 kilometara od Vašingtona. Do incidenta je došlo posle malo više od mesec dana od pucnjave u srednjoj školi na Floridi, u kojoj je ubijeno 17 učenika. Reč je o najnovijoj u nizu pogubnih pucnjava u američkim školama i univerzitetima.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter