Izvor:
23.03.2018 u 21:30
0

HARADINAJ NIJE PROUČIO SPORAZUM: Nisam imao vremena za ZSO!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da na dnevni red njegove vlade još uvek nije uvrštana tačka o osnivanju Zajednice opština sa srpskom većinom (Zajednice srpskih opština – ZSO), izveštava prištinska "Ekonomija onlajn".

Navodi se da je, nakon današnjeg sastanka vlade, Haradinaj rekao da ovo pitanje nikada nije bilo na stolu i dodao da će prvo morati da prouči Sporazum o ZSO.

– Nisam imao vremena da se bavim Zajednicom, niti sam je imao za stolom, niti je bila na dnevnom redu. Zbog toga nisam pokretao to pitanje jer moram prvo da ga proučim – rekao je Haradinaj.

Navodi se da je Haradinaj, na pitanje novinara da prokomentariše posetu severu Kosova, rekao da je tamo išao bez medija. Haradinaj je, povodom ratifikovanja Sporazuma o demarkaciji, "dobio čestitku od premijera Crne Gore".

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter