Izvor:
22.04.2018 u 15:28
0

EKSPLOZIJA U CENTRU KABULA: Najmanje četvoro mrtvih!

U eksploziji u centru za registrovanje birača u avganistanskoj prestonici Kabulu, poginule su najmanje četiri osobe.

Šef kabuilske policije Davud Amin izjavio je za lokalnu televiziju da je eksplozivnu napravu aktivirao bombaš samoubica.

Zvaničnici ministarstva zdravlja su potvrdili da su ambulatnim vozilima sa mesta eksplozije odvezena četiri tela, kao i 15 ranjenih, ali da konačan bilans žrtava nije poznat.

Navodi da je današnji napad izveden nakon nekoliko nedelja relativnog mira u Kabulu, i dodaje da još niko nije preuzeo odgovornost.

Centri za registraciju birača otvoreni su širom Avganstana u pripremi za dugo odlagane izbore koji su planirani za oktobar.

Talibani i lokalni ogranak Islamske države u Avganistanu smatraju nelegitinim vladu u Kabulu i izbore koje ona organizuje.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Conflicts

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter