Izvor:
03.08.2016 u 23:59
0

FBI GA PROVALIO: Američki policajac radio za Islamsku Državu!!!

Policajac iz Vašingtona je uhapšen zbog optužbe da obezbeđuje materijalnu podršku takozvanoj Islamskoj državi, objavio je danas Vašington post.

Policajac, čije zaduženje je obezbeđivanje tranzitne bezbednosti – kontrola putnika i vozila u vašingtonskom metrou, 36-godišnji Nikolas Jang, uhapšen je danas u policijskoj stanici, prenose agencije. U optužnici se navodi da je Jang pripadnicima IS kupio SIM kartice za mobilne aplikacije koje će im olakšati komunikaciju.
Otkriven je nakon što je kartice poklono i agentu FBI, koji je bio na tajnom zadatku. Jang je pod prismotrom FBI od 2010. Godinu dana kasnije je dva puta putovao u Libiju gde se, prema navodima, pridružio pobunjenicima koji su pokušavali da svrgnu sa vlasti Mamera el Gadafija.

Privođenje i optužnica protiv Janga je prvi slučaj u kojem je američki policajac optužen za saradnju sa Islamskom državom.

Tanjug
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter