Izvor:
04.08.2016 u 00:15
0

DŽIHADISTI PRETE: Cilj im je uništenje Izraela i osvajanje Rima!

Grupa Vilajet Sejna, povezana sa takozvanom Islamskom državom (IS), objavila je video snimak u kojem se zaklinje da će uskoro napasti Izrael i osvojiti Rim.

Ovo je samo početak, a susret sa nama će biti u Rimu i Jerusalimu, Jevreji čekajte nas. Kazna je teška, platićete visoku cenu– rekao je, između ostalog, narator tokom 35-minutnog video obraćanaja, prenosi italijanska agencija Ansa.

U govoru se navodi i da je obaranje ruskog putničkog aviona na Sinaju i bombardovanje štabova hrišćana i Jevreja bilo samo početak, a da će se kasniji susret dogoditi u Rimu i Jerusalimu. Poreklo i autentičnost video snimka još nisu otkriveni, ali sadržaj i stil obraćanja slični su porukama dosadašnje propagande IS-a.

Tanjug
Foto: Twitter/SkyNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter