Izvor:
04.08.2016 u 00:56
0

NESREĆAN SPLET OKOLNOSTI: U padu aviona svi putnici preživeli, poginuo vatrogasac

Jedan vatrogasac je poginuo pokušavajući da ugasi plamen koji je izbio na avionu kompanije "Flaj emirejts"prilikom sletanja na aerodrom u Dubaiju, izjavio je predstavnik kompanije Šeik Ahmed bin Said al – Maktum.

Avion je leteo iz Indije. Šeik Ahmed je rekao da vlasti i dalje sprovode istragu o ovom incidentu u kojem je lakše povređeno 14 osoba, koje su prebačene u bolnicu, prenosi Rojters.

On je rekao da udar prilikom sletanje nije izazvan bilo kakvim bezbednosim propustom i dodao da je ovaj avion u saobraćaju od 2003. godine , da je imao generalno servisiranje 2015. godina a da je njime upravljao pilot sa iskustvom od 7. 000 sati leta.

Emirati uvek prate međunarodne standarde i vrlo smo strogi u sprovodenju pravila bezbednosti i tehničkog održavanja– rekao je Šeik Ahmed na konferenciji koju je prenosila držana televizija.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter