Izvor:
04.08.2016 u 13:35
0

PARIZ: Zapalili autobus molotevljevim koktelima, uzvikivali „Alahu Akbar“

Grupa mladića zaustavila je autobus u predgrađu Parizu i zapalila ga "molotovljevim koktelima", a na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama čuje se da su tom prilikom uzvikivali "Alahu Akbar".

Kako je preneo RT, napad se odigrao prošle nedelje u predgrađu Sen Deni, ali se snimak pojavio tek juče. Na snimku se vidi kako su mladići izgurali kontejnere na ulicu i tako blokirali put autobusu, javio je "Ekspres", pozivajući se na policiju.

Pošto su zaustavili autobus, napadači su isterali vozača i još petoro putnika napolje, a potom su počeli da razbijaju stakla i bacaju "molotvljeve koktele". Autobus se zapalio, ali tom prilikom niko nije povređen. Policija je pokrenula istragu, ali motivi napada još nisu poznati.

Ovo predgrađe Pariza, u kojem živi veliki broj doseljenika, bilo je meta sličnih incidenata i prethodnih godina.

Tanjug
Foto: Twitter/JeromePasanau

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter