Izvor:
05.08.2016 u 22:45
0

IZNENADIO AMERIKU: Prljavi inspektor Hari podržao TRAMPA!

Klint Istvud smatra da su Amerikanci postali slabi i vrlo bojažljivi i oprezni, a u neobjavljenom intervjuu za američki magazin "Eskvajer" glumac i reditelj kaže da podržava Donalda Trampa, prenosi Skaj njuz.

Posle 86 godina života, Istvuda je počelo da nervira američko društvo zbog političke korektnosti i ulizivanja, pa između obećanja Hilari Klinton i Donalda Trampa, bira republikanskog kandidata za američke predsedničke izbore.

Biram Trampa. Znate, Hilari je obznanila da će slediti Obamin put. A Tramp je izgovorio gluposti, ali i drugi su, i to na obe strane, ali Trampa svi osuđuju da daje rasističke izjave, a ovo je jedno tužno vreme za istoriju – odgovorio je Prljavi Hari.

Vremešni oskarovac kaže da nije zadovoljan američkim društvom.

Ovo je poltronska generacija koja hoda po jajima. Ljudi sve doživljavaju kao rasističke izjave, a u vreme dok sam ja stasavo, to se nikako nije moglo podvesti pod rasizam – kazao je Istvud.

Upravo na ovu izjavu reagovala je i zvaničnica Kmapanje za ljudska prava Sara MekBrajd koja je na svom tviter nalogu napisala da je Klint Istvud rođen 1930. pa bi u tom kontekstu možda trebalo napraviti spisak stvari koje u doba njegovog odrastanja nisu smatrane rasističkim.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/BadWolf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter