Izvor:
06.08.2016 u 02:33
0

UŽASNA KRIZA NA AERODROMU: Naoružane osobe drže ZATOČENE TAOCE! (FOTO)

Kako javljaju lokalni mediji, a prenosi portal Raša tudej, u zgradi aerodroma Njuark u Nju Džerziju nalazi se naoružana osoba, a veruje se da ima i pomagače. Policija je primila poziv oko 13 časova po lokalnom vremenu, nakon izveštaja da se u zgradi aerodroma nalazi osoba sa naoružanjem.

Policija je spasila dve osobe koje su bile zatočene na aerodromu, i oni su evakuisani sa krova zgrade. Osumnjičeni je i dalje u aerodromskoj zgradi.

Aerodrom Njuark je, inače, drugi po veličini u Njujorku i drugi po broju usluženih putnika u celoj ovoj državi. Samo tokom prethodne godine, ovim aerodrom je prošlo 37,5 miliona ljudi.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/nynewsn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter