Izvor:
07.08.2016 u 19:11
0

URUŠILA SE ZGRADA: Dvoje stradalo, šestoro zatrpano ispod ruševina!

Spasilačke službe tragaju za šestoro članova indijske porodice koji su ostali zatrpani ispod ruševina dvospratne zgrade, koja se sinoć urušila na obodu grada Mumbaja, pričemu su stradale dve osobe.

Spasioci mašinama uklanjaju beton i blato, ali je kako tvrdi policija malo nade da su zatrpani, među kojima je troje dece, preživeli, saopštila je lokalna policija.Prethodno su spasilačke ekipe izvukle dve žive osobe.

– Na sreću, njih dvoje su dobro, ali je bilo još dvoje koji nisu preživeli rušenje. Lokalci su nam rekli da je tu pod ruševinama zatrpana još jedna šestočlana porodica sa troje dece. Šanse da su oni preživeli rušenje su veoma slabe – naveo je policijski inspektor.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/wooooow

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter