Izvor:
09.08.2016 u 19:20
0

SUSRET OD KOGA SE MNOGO OČEKUJE: Ovako je PUTIN dočekao ERDOGANA (VIDEO)

U Konstantinopoljskom dvorcu u Sankt Peterburgu u toku je sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog turskog kolege Redžepa Tajipa Erdogana, koji je upriličen prvi put posle osam meseci nakon što su turke snage oborile ruski avion u Siriji.

Do susreta je došlo nakon što se Erdogan u pismu izvinio Putinu za obaranje aviona i izrazio saučešće zbog pogobije jednog od pilota i porukom da Turska ne želi da kvari odnose sa Rusijom.

Turski predsednik je izjavio da saradnja Rusije i Turske doprinosi rešavanju mnogih problema u regionu.

U regionu sa političke tačke gledišta veoma mnogo očekuju od nas. Verujem da će naša saradnja doprineti razrešenju mnogih problema u svetu – izjavio je Erdogan.

Pogledajte kako je izgledao prvi susret Putina i Erdogana koji je započeo rukovanjem.

Sputnik
Foto:Twitter/euronews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter