Izvor:
27.05.2018 u 18:51
0

SIRIJA: U napadu terorista poginula četiri ruska vojnika!

U napadu terorista u Siriji poginula su četiri ruska vojnika.

U vatri koju su otvorili teroristi u Siriji danas su poginula četiri pripadnika vojske Rusije, saopštilo je ministarstvo odbrane te zemlje.

Dvojica ruskih vojnih savetnika koji su kontrolisali paljbu sirijske artiljerije, poginula su na licu mesta. Još pet pripadnika ruske vojske je ranjeno i odmah prevezeno u rusku vojnu bolnicu. Vojni lekari su se borili za živote dvojice ranjenih vojnika, ali nisu uspeli da ih spasu”, navedeno je u saopštenju, prenosi Tass.

Prema tvrdnjama tog ministarstva, sukob se dogodio u sirijskoj provinciji Deir ez Zor kada je nekoliko jedinica terorističkih grupa napalo sirijsku artiljeriju.

Sirijske snage su se zajedno sa ruskom vojskom umešale u bitku.

Tokom borbe, koja je trajala skoro sat, vojska je ubila 43 terorista i uništila šest njihovih vozila sa oružjem velikog kalibra koje je bilo namontirano na njima”, navodi se u saopštenju ministarstva.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter