Izvor:
10.08.2016 u 23:21
0

PUTIN OPTUŽUJE I UPOZORAVA: Smatra da je Ukrajina postala opasna i TERORISTIČKA zemlja!

Ruski predsednik Vladimir Putin optužio je danas Ukrajinu da je izabrala terorizam umesto mira.

– To je veoma alarmantno – rekao je Putin pošto je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila da je sprečila teroristički napad na Krimu, koji je organizovala obaveštajna agencija ukrajinskog Ministarstva odbrane.

Putin je rekao da Ukrajina igra opasnu igru i ocenio da su akcije Kijeva glupe i kriminalne.

On je najavio da će Rusija preduzeti ozbiljne mere bezbednosti kako bi osigurala bezbednost građana i infrastrukture na Krimu.

Putin je pozvao SAD i Evropu da učine konkretne korake da utiču na Ukrajinu da promeni ponašanje.

Moskva, prema njegovim rečima, ne može da zažmuri na smrt svojih vojnika koji su ubijeni tokom specijalnih operacija sprečavanja terorističkih napada na Krimu, preneli su ruski mediji.

Zvanični Kijev je demantovao optužbe, a portparol ukrajinske vojne obaveštajne službe je saopštio da je to lažna informacija.

Tanjug
Foto: Twitter/Liwiaaewska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter