Izvor:
27.05.2018 u 20:24
0

NETANIJAHU: Izreal radi protiv Irana na tri fronta!

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu izjavio je da Izrael radi protiv Irana na tri fronta – sprečava ga da nabavi nuklearno oružje, radi protiv njegovih položaja u Siriji i sprečava primopedaju naprednog sirijskog oružja Libanu.

Prema njegovim rečima, napredno oružje namenjeno je protiv Izraela i, kako je dodao, "naše je pravo" da sprečimo proizvodnju i primopredaju tog oružja.

– Režim u Teheranu je glavni faktor nestabilnosti na Bliskom istoku. Kampanja protiv njihove agresije nije još uvek gotova, i dalje je vodimo – rekao je Netanijahu.

On je naglasio da je u razgovarao sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeo i da je zahvalio zbog toga što administracija američkog predsednika Donalda Trampa ima čvrst stav prema nuklearnom sporazumu sa Iranom iz 2015. godine, kao i prema, kako je naveo, "agresiji" Irana u regionu.

Izraelski premijer je dodao da Izrael neće tolerisati napade iz Gaze.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter