Izvor:
09.06.2018 u 22:25
0

Tramp: U Singapur idem u misiju mira, Kim ima samo tu priliku!

Predsednik SAD Donald Tramp obratio se novinarima na marginama samita G7 u kanadskoj pokrajini Kvebek, rekavši da će uskoro krenuti za Singapur u "misiju mira" na samit koji će 12. juna imati sa severnokorejskim vođom Kim Džong-unom.

AP prenosi da je Tramp poručio da Kim imati "samo jedna priliku" u vidu ovog samita u Singapuru i da veruje da je lider Severne Koreje spreman da učini "nešto veoma pozitivno za svoj narod, za sebe, svoju porodicu".

"Ovo je nepoznata teritorija u najistinitijem mogućem smislu. Ali ja stvarno osećam samopouzdanje. To nikada nije pre učinjeno, nikada nije testirano. Tako da ulazimo u to istinski pozitivnog duha", poručio je Tramp i dodao da smatra da će samit u Singapuru "proći veoma dobro".

AP navodi da je Tramp ocenio da je na smitu G7 imao uspešan niz sastanaka na kojima je razgovarao o potrebi za "poštenom i recipročnom" trgovinom i načinom na kjoji se treba baviti Iranom.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter