Izvor:
12.06.2018 u 00:24
0

BEZ POPUŠTANJA: Rusija neće biti pozvana u G7 sve dok ne prestane da se meša!

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je danas da Rusija neće biti pozvana da se vrati u G7 sve dok ne prestane da se meša u pitanja drugih zemalja.

Britanska premijerka je, u obraćanju poslanicima u britanskom parlamentu, istakla da je bilo kakav razgovor o tome da li Rusija može ili ne da se ponovo pridruži grupi sedam industrijski najrazvijenih zemalja moguć tek kada Rusija promeni svoj stav.

"Postojao je dobar razlog što je G8 postao G7", rekla je Mej, dodavši da je isključenje Rusije bilo rezultat "nezakonite aneksije" Krima.

Mej je ovu poruku uputila nakon što je američki predsednik Donald Tramp, na nedavno održanom samitu G7, pozvao na povratak Moskve u tu grupu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter