Izvor:
12.06.2018 u 14:52
0

RODMAN GRCAO I RONIO SUZE NA SI-EN-ENU UŽIVO! POTRESAO SE KAD JE VIDEO TRAMPA I KIMA ZAJEDNO: Brate, znao sam da će se ovo desiti, ali bio sam jedini! Rekao sam svima, a pretili su mi smrću! (VIDEO)

Nekadašnja košarkaška zveda Denis Rodman pojavio se u programu uživo kako bi pružio podršku sastanku lidera SAD i Severne Koreje, Donaldu Trampu i Kim Džong-unu. On je u emotivnom razgovoru zaplakao.

Veoma emotivan Rodman je naglasio da je govorio da će se današnji samit – koji je izgledao malo verovatno pre nekoliko meseci – desiti.

Rodman je ridao dok je opisivao svoja osećanja oko samita i podsetio na zlostavljanje koje je dobio tokom kontroverznih poseta Pjongjangu u kojima je upoznao Kima.

"Rekao sam svima, vrata će se otvoriti", rekao je.

"Neverovatno je, neverovatno je, neverovatno je. Kad sam rekao te stvari, kad sam se vratio kući, dobio sam toliko pretnje smrću… Ali sam držao glavu visoko, brate, znao sam da će se stvari promeniti … Znao sam to, bio sam jedini. Nikada nisam imao nikoga da me čuje, nisam imao nikoga da me vidi. Ali primio sam sve te metke, izdržao sam sve u to … ali i dalje stojim. Danas je sjajan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, sve … odličan dan. Ovde sam da vidim sve to. Tako sam srećan," rekao je Rodman.

Kurir
Foto; Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter