parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

RODMAN GRCAO I RONIO SUZE NA SI-EN-ENU UŽIVO! POTRESAO SE KAD JE VIDEO TRAMPA I KIMA ZAJEDNO: Brate, znao sam da će se ovo desiti, ali bio sam jedini! Rekao sam svima, a pretili su mi smrću! (VIDEO)

Nekadašnja košarkaška zveda Denis Rodman pojavio se u programu uživo kako bi pružio podršku sastanku lidera SAD i Severne Koreje, Donaldu Trampu i Kim Džong-unu. On je u emotivnom razgovoru zaplakao.

Veoma emotivan Rodman je naglasio da je govorio da će se današnji samit - koji je izgledao malo verovatno pre nekoliko meseci - desiti.

Rodman je ridao dok je opisivao svoja osećanja oko samita i podsetio na zlostavljanje koje je dobio tokom kontroverznih poseta Pjongjangu u kojima je upoznao Kima.

"Rekao sam svima, vrata će se otvoriti", rekao je.

"Neverovatno je, neverovatno je, neverovatno je. Kad sam rekao te stvari, kad sam se vratio kući, dobio sam toliko pretnje smrću... Ali sam držao glavu visoko, brate, znao sam da će se stvari promeniti ... Znao sam to, bio sam jedini. Nikada nisam imao nikoga da me čuje, nisam imao nikoga da me vidi. Ali primio sam sve te metke, izdržao sam sve u to ... ali i dalje stojim. Danas je sjajan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, sve ... odličan dan. Ovde sam da vidim sve to. Tako sam srećan," rekao je Rodman.

 

Kurir
Foto; Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Koreni
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Glamur Specijal
21:00 Ćirilica 
23:00 Letnji kamp - Izbor vođe
02:30 Posle ručka (R)