Izvor:
12.06.2018 u 16:23
0

DRAMA U PARIZU: Muškarac uzeo taoce i preti bombom! Traži da priča sa iranskim ambasadorom! (VIDEO)

Jedan muškarac je u pariskom 10. distriktu uzeo nekoliko talaca, što je potvrdio i kabinet gradonačelnika.

Za sada se ne zna šta je nagnalo čoveka na ovaj potez, a u toku je velika policijska operacija spasavanja. Sumnja se da napadač drži najmanje troje talaca, a jednog je pustio posle kraćeg pregovaranja.

Kako se navodi, muškarac je naoružan i, prema pojedinim informacijama ima i bombu. On traži da govori sa ambasadorom Irana.

Policija je saopštila da incident nije povezan sa terorizmom. Na terenu se nalazi veliki broj policajaca. Cela oblast je blokirana.

"Išao sam po ćerku u školu i ostao sam zaglavljen u ovoj ulici. Sve je blokirano, ni mojih kola nema. Verovatno su ih službe sklonile jer sam se parkirao tačno ispred zgrade gde se odvija talačka kriza", rekao je jedan Parižanin.

"Parizjen" piše i da je napadač rekao da su dva taoca dobrog zdravstvenog stanja, dok je treći u teškom stanju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter