Izvor:
13.06.2018 u 18:55
0

Konte odložio sastanak sa Makronom!

Premijer Italije Ðuzepe Konte možda će odložiti sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, prvobitno zakazan za petak, zbog diplomatskog spora u vezi sa migrantima, saopštio je izvor iz italijanske vlade.

"Trenutno ne postoje uslovi da se održi sastanak", rekao je neimenovani izvor.

Ministar unutrašnjih poslova Italije Mateo Salvini zatražio je danas izvinjenje od Makrona zbog toga što je u utorak izjavio da je Rim delovao "cinično i neodgovorno" zbog toga što nisu prihvatili brod sa migrantima.

U centru diplomatskog spora našao se brod sa 629 spasenih migranata, koji je prethodnih nekoliko dana bio u međunarodnim vodama, jer su Italija i Malta odbile da ga prime, pa je na kraju to učinila Španija.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter